case studies / Scheiden

Juridisch advies met een menselijke aanpak

Ik zat in een zeer giftig huwelijk, waarbij ik erg klein en onzeker gemaakt ben. Zeker op het punt van een scheiding werd mij door mijn ex partner erg dreigend gesproken over hoe ik alles zou gaan verliezen en mijn zoon nog maar eens in de twee weken zou zien.

Ik was vooral op zoek naar een advocaat die mijn verhaal begreep en niet alleen achter me zou staan, maar ook voor en naast mij. Helaas liep ik bij een advocaat bij mij in de buurt tegen iemand aan die juist in dit stukje erg weinig begrip toonde.

Via een deskundige op het gebied van giftige relaties ben ik bij Noortje terecht gekomen en zij was precies wie ik nodig had. Het ging mij niet om ‘er zoveel mogelijk’ uit slepen, maar om een correcte afronding van het huwelijk en het belang van mijn zoon. Geen vechtscheiding, maar mocht het daar wel op uitdraaien (wat helaas gebeurde), wel een sterke verdediging.

Noortje heeft me in het proces zeer goed gesteund, daar waar ik het door mijn onzekerheid niet meer zag, hakte ze voor en samen met mij moeilijke knopen door die ik alleen nooit had durven nemen. En daar waar het nodig was, heeft zij ook hard en duidelijk gehandeld met de gewenste resultaten. 

Noortje stond echt achter mij in mijn wensen, voor mij om mij te verdedigen en naast me om mij te steunen in het zware traject van mijn scheiding. Niet alleen juridisch, vooral ook op persoonlijke wijze, waardoor Noortje voor mij zeer waardevol is!

Dankzij Noortje en haar vooral persoonlijke en menselijke aanpak, sta ik weer recht op en durf ik weer positief naar de toekomst te kijken. De scheiding is er nu door, er ligt nog een traject voor me betreft mijn zoon, maar met de steun van Noortje weet ik, dat ook dit goed gaat komen. 

Reviews overe noortje elings advocaat

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

contact

Neem contact op

Heeft u nog een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Vult u onderstaand formulier dan in. Ik neem binnen twee werkdagen contact met u op.