case studies / Scheiden

Belangen behartigen tijdens scheiding

Tijdens de meest heftige periode uit mijn leven zocht ik een advocaat om mijn belangen te behartigen tijdens mijn scheiding.  Zo kwam ik bij Noortje Elings en had mij geen betere advocaat kunnen wensen. 

Zij stond dag en nacht voor mij klaar en is daarnaast inhoudelijk erg sterk. Ze is zeer betrokken, heeft begrip voor de emotionele kant van het verhaal, maar blijft zakelijk en uitermate scherp waar het om de feiten gaat. 

Zonder haar had ik niet gestaan waar ik nu ben en ben haar dan ook eeuwig dankbaar. Ik kan haar dan ook oprecht aanbevelen! “ 

Reviews overe noortje elings advocaat

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

contact

Neem contact op

Heeft u nog een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Vult u onderstaand formulier dan in. Ik neem binnen twee werkdagen contact met u op.