case studies / Scheiden

Concreet, open en transparant

Na ruim 9 jaar gescheiden te zijn, geen of slecht contact te hebben met de ex-partner en lange, slepende rechtszaken doorlopen te hebben over voogdij en financiën, begon de huidige partner alimentatie me dus danig te belemmeren dat ik mezelf afvroeg of het nog wel ‘eerlijk’ was.

Er is in de afgelopen jaren wettelijk en privé het e.e.a. veranderd, maar zonder concrete onderbouwing en een ex-partner die niet in gesprek wil, bleek het onmogelijk om hier op eigen houtje structurele wijzigingen in aan te brengen. Hierop ben ik met Noortje in contact gekomen die mijn situatie grondig heeft onderzocht en een eerlijk en transparant advies gaf en daarbij ook de mogelijke risico’s verder toelichtte.

Een getekende vaststellingsovereenkomst

Hier had ik wat aan en kon ik de volgende stap zetten, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een getekende vaststellingsovereenkomst. Dit geeft financieel en zeker ook psychisch rust, waardoor ik weer veel positiever in het leven sta. En ja ik had dit een aantal jaar eerder moeten doen.

Reviews overe noortje elings advocaat

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

contact

Neem contact op

Heeft u nog een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Vult u onderstaand formulier dan in. Ik neem binnen twee werkdagen contact met u op.