logo

Scheidingsadvocaat Breda

De beste scheidingsadvocaat van Breda en omgeving

Een echtelijke scheiding is een vervelend proces waar vaak veel emoties en spanningen bij komen kijken. Met behulp van een top scheidingsadvocaat in Breda en omgeving zorgt u ervoor dat het gehele proces zo soepel en eerlijk mogelijk verloopt. ELINGS Advocaat is gespecialiseerd in alle zaken omtrent familierecht, waarbij alle aspecten van een mensenleven aan bod kunnen komen: van voor de geboorte tot na de dood. In de praktijk ligt het accent met name op echtscheidingen en alle aspecten die daarbij komen kijken. Zo bemiddelt ELINGS Advocaat in de onderhandeling over (gezamenlijk) gezag, de omgang, het betalen van alimentatie, huwelijksvermogensrecht en afstamming. Echter bent u bij scheidingsadvocaat Elings in Breda en omgeving ook aan het juiste adres voor zaken als het wijzigen van de voornaam en curatele of internationaal familierecht. Bij elke zaak staat een passende oplossing voor de persoon of personen in kwestie centraal.

Neem contact op

 

 

 

 

Familierecht: van echtscheiding tot afstamming

ELINGS Advocaat in Breda is gespecialiseerd in familierecht, waarbij de nadruk met name uitgaat naar zaken als het huwelijk, afstamming, de geboorte en echtscheiding. Veel zaken waar familierecht aan te pas komt gaan gepaard met een heleboel sterke emoties en spanningen. Het komt dan ook regelmatig voor dat beide partijen de uiterste standpunten nastreven, wat kan leiden tot oplopende emoties. Door de vele jaren ervaring in het vak en dit specifieke rechtsgebied weet Scheidingsadvocaat Elings in Breda dat (bijna) alle familierechtelijke kwesties voortkomen uit onderliggend verdriet, jaloezie, pijn en/of gekwetstheid. Om tot een bevredigende oplossing te komen is het daarom uiterst belangrijk alle onderliggende emoties boven water te halen zonder de juridische inhoud uit het oog te verliezen. Uw belangen staan hierbij uiteraard voorop. Om een passende oplossing te vinden kijkt ELINGS Advocaat dan ook altijd naar de persoon en situatie in kwestie. In veel gevallen gaat de voorkeur uit naar het vinden van een oplossing zonder gerechtelijke procedure. Dit komt bijvoorbeeld voor in gevallen waarbij kinderen betrokken zijn en waar beide partijen na de echtscheiding dus nog regelmatig met elkaar door één deur moeten kunnen. In zo’n dergelijke situatie zou een gezamenlijke echtscheiding de oplossing kunnen bieden. Scheidingsadvocaat Elings in Breda houdt hierbij de belangen van beide partijen in acht om zo tot een passende oplossing te komen.

Neem contact op

 

Top advocaat in Breda voor kwesties rondom het strafrecht

Strafrecht is een tweede veelzijdige rechtsvorm dat betrekking heeft op alle overtredingen en misdrijven, groot of klein. Denk hierbij aan enorme belastingfraudes tot een kleinschalige overval in een tankstation. ELINGS Advocaat kan u de juiste ondersteuning bieden wanneer u verdacht wordt van het begaan van een misdrijf of overtreding. Hierbij worden alle aspecten van het strafrecht in acht genomen: bepalen welk gedrag als strafwaardig wordt geacht, welke straffen op dit specifieke gedrag gesteld zijn en via welke weg de strafoplegging gerealiseerd kan worden. ELINGS Advocaat stelt uw belangen voorop en is in staat de procesgang uiterst goed te bewaken. Bovendien is strafrecht– en scheidingsadvocaat Elings door haar jarenlange ervaring bekend met alle gevolgen waar verdachten van een misdrijf of overtreding mogelijk mee te maken krijgen. Dankzij deze kennis zijn wij in staat in te spelen op deze gevolgen en ervoor te zorgen dat deze geen nadeel voor u zullen vormen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een contactverbod tussen verdachte en familie. Wij staan te allen tijde open voor contact door zowel de verdacht als zijn of haar familie. Op deze manier is ELINGS Advocaat in staat directe ondersteuning en actie te garanderen!

Neem contact op