logo

Advocaat Breda

Op zoek naar een top advocaat in omgeving Breda?

ELINGS Advocaat is een niche advocatenkantoor dat zich richt op het jeugdrecht, familierecht en strafrecht. Een onafhankelijk niche advocatenkantoor richt zich op slechts één of een aantal rechtsgebieden. Hierdoor profiteert u van een aantal voordelen zoals zakelijke ondersteuning in een huiselijke sfeer, een ultieme specialisatie met up to date kennis van het betreffende recht en een doelgerichte en praktische werkwijze. Top advocaat Noortje Elings heeft zich direct na haar beëdiging gespecialiseerd en is nu onder naam van ELINGS Advocaat werkzaam in omgeving Breda, Bavel, Ulvenhout en Ginneken. Dankzij haar vele jaren ervaring en expertise binnen de specifieke rechtsgebieden staat Noortje zij op de lijst van de Rechtbank Den Haag als jeugd(straf)recht advocaat. Dit betekent dat ze niet alleen van de rechtbank zaken toegewezen krijgt, maar ook als onzijdig persoon in verdelingszaken werkzaam wordt gesteld en in diverse zaken wordt benoemd als bijzondere curator.

Neem contact op

 

 

De beste advocaat in Breda voor familierecht

Familierecht is een veelzijdig rechtsgebied waarbij alle facetten van een mensenleven aan bod kunnen komen: van voor de wieg tot na het graf. De nadruk ligt in dit geval voornamelijk op zaken die van invloed zijn op de band tussen bepaalde familieleden. Denk hierbij onder andere aan de geboorte, afstamming, echtscheiding en het huwelijk. In de praktijk ligt het accent voornamelijk op echtscheidingen en alle aspecten die daarbij komen kijken zoals bijvoorbeeld omgang, afstamming, gezag, het betalen van alimentatie en huwelijksvermogensrecht. De specialiteit van scheidingsadvocaat Elings in Breda reikt echter nog een stapje verder. Zo bent u bij ons aan het perfecte adres voor zaken zoals internationaal of curatele familierecht en het wijzigen van de voornaam. Een familierechtelijke kwestie gaat meestal gepaard met sterke emoties, waardoor een rechterlijke procedure in veel gevallen extra spanningen met zich meebrengt. ELINGS Advocaat in Breda richt zich hierbij op de persoon of personen in kwestie om zo een passende oplossing te bieden. Elk probleem en persoon vraagt immers om een aanpak op maat.

Neem contact op

 

Dé advocaat in Breda voor strafrecht

Naast familierecht bent u bij ELINGS Advocaat in Breda ook aan het juiste adres wanneer u van het begaan van een overtreding of misdrijf wordt verdacht. Strafrecht omvat alle aspecten rondom het bepalen welk gedrag strafwaardig wordt geacht, welke straffen op het specifieke gedrag gesteld zijn en via welke weg de strafoplegging gerealiseerd kan worden. Dit rechtsgebied is enorm breed: zo heeft u met strafrecht te maken bij een kleinschalige winkeldiefstal, maar ook wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een grootschalige belastingfraude. Met behulp van een top advocaat in Breda bent u ervan verzekerd dat uw belangen worden behartigd en de procesgang uiterst goed wordt bewaakt. U verdient de beste verdediging en die kunnen wij u bieden! Bovendien hechten wij veel waarde aan het contact met de familie van de verdachte. In sommige gevallen mag een verdachte namelijk geen contact opnemen. Daarom kunnen zowel u als uw familie te allen tijde direct contact opnemen met ELINGS Advocaat in Breda. Zo is directe actie en ondersteuning gegarandeerd!

Neem contact op