logo

Advocaat Breda Strafrecht

De beste advocaat in Breda voor zaken rondom het strafrecht

Het strafrecht is een veelomvattende rechtsvorm dat betrekking heeft op alle misdrijven en overtredingen. Wanneer u verdacht wordt van het begaan van een overtreding of misdrijf krijgt u te maken met het strafrecht. In veel gevallen is het zeer gewenst een expert op dit gebied in te schakelen die ondersteuning kan bieden tijdens het verloop van de gerechtelijke procedure. ELINGS Advocaat in Breda is dé expert op het gebied van strafrecht en is in staat u een passende ondersteuning te bieden wanneer u deze nodig heeft. Het strafrecht heeft betrekking op alle zaken omtrent het bepalen welk gedrag als strafwaardig wordt geacht, welke straffen op dit specifieke gedrag zijn gesteld en via welke weg de strafoplegging kan worden gerealiseerd. Uw belangen en een goed verloop van de procesgang staan bij ELINGS advocaat hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook in staat u te allen tijde en op verschillende vlakken van de beste verdediging te kunnen voorzien. ELINGS advocaat in Breda behandelt allerlei soorten strafrecht zaken, van eerste aanleg tot hoger beroep. Bovendien is advocaat Elings door haar jarenlange ervaring zeer bekend met alle gevolgen waar een verdachte mogelijk mee te maken kan krijgen, zoals bijvoorbeeld een verbod op contact met familie. ELINGS advocaat is te allen tijde bereikbaar voor zowel de verdachte als zijn of haar familie. Op deze manier kunnen wij directe actie en ondersteuning garanderen!

Neem contact op

 

 

ELINGS Advocaat: expertise in jeugdrecht

Het jeugdrecht bestaat uit twee rechtsvormen: het civiel rechterlijk deel. Het jeugdstrafrecht richt zich op minderjarige verdachten tussen de twaalf en achttien jaar oud. Jeugdstrafrecht verschilt met het ‘standaard’ strafrecht, omdat bij het jeugdrecht sprake is van bijzondere voorwaarden, regels en strafmogelijkheden. Het civiele jeugdrecht heeft betrekking op minderjarigen onder de achttien jaar die op verzoek van speciale hulpverlenende instanties vanwege ernstige opvoedings- en opgroeiproblemen onder toezicht worden gesteld of uit huis geplaatst worden. Jeugdrechtadvocaat Elings weet dankzij haar vele jaren ervaring en expertise binnen dit rechtsgebied als geen ander hoe belangrijk het welzijn van een minderjarig kind is. De behandeling van zaken met betrekking tot jeugdrecht vraagt dan ook om een aparte specialisatie. Zo dient de advocaat in kwestie niet alleen expert te zijn op het gebied van jeugdstrafrecht, maar ook op het gebied van civiele jeugdrecht.

Neem contact op

 

 

Top advocaat in Breda voor alle zaken omtrent het familierecht

Advocate Elings heeft zich na haar beëdiging niet alleen direct in het strafrecht, maar ook in het familierecht gespecialiseerd. De nadruk bij deze rechtsvorm ligt met name op zaken met betrekking tot afstamming, echtscheiding, geboorte en het huwelijk. Zaken omtrent het familierecht gaan in veel gevallen samen met veel emoties en spanningen. In de praktijk komen zaken met betrekking tot het familierecht vaak neer op echtscheidingen. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise op het gebied van deze rechtsvorm weet scheidingsadvocaat Elings in Breda dat het gros van de familierechterlijke kwesties voortkomen uit onderliggende emoties zoals jaloezie, gekwetstheid, pijn en/of verdriet. Het doel is uiteraard om te allen tijde tot een bevredigende oplossing te komen. Om dit te bereiken is het van uiterst belang dat alle onderliggende emoties boven water worden gehaald zonder dat de juridische inhoud uit het oog wordt verloren. Bij het vinden van een gepaste en bevredigende oplossing worden uw belangen uiteraard voorop gezet.

Neem contact op