logo

Advocaat Breda Familierecht

Uw advocaat in Breda voor alle zaken omtrent het familierecht

Een echtscheiding is voor alle betrokken partijen een naar proces waar veel spanningen en emoties bij komen kijken. Dankzij de vele jaren ervaring zorgt top advocaat Elings ervoor dat het hele proces zo eerlijk en soepel mogelijk verloopt. Zo is ELINGS Advocaat in staat alle zaken omtrent het familierecht te behandelen. Onder familierecht vallen alle aspecten die bij een mensenleven aan bod kunnen komen: van voor de geboorte tot na de dood. In de praktijk blijkt echter vaak dat zaken omtrent het familierecht te maken hebben met echtscheidingen en alle facetten die daarbij aan te pas komen. Zo bent u bij ELINGS Advocaat aan het juiste adres voor onderhandelingen over de omgang, het huwelijksvermogensrecht, het (gezamenlijk) gezag, het betalen van alimentatie en afstamming. Bovendien staan wij ook voor u klaar wanneer het gaat om zaken met betrekking tot curatele of internationaal familierecht en het wijzigen van de voornaam. Een passende en bevredigende oplossing voor de persoon of personen in kwestie staat bij ons in elke zaak centraal.

Neem contact op

 

 

 

Scheidingsadvocaat Elings in Breda: altijd een passende oplossing

Bij ELINGS Advocaat in Breda bent u aan het juiste adres voor alle zaken omtrent het familierecht. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise binnen het vakgebied, kan advocate Elings u te allen tijde van een passende oplossing voorzien. Zo kunt u bij ons terecht voor zaken met betrekking tot de geboorte, het huwelijk, afstamming en echtscheiding. In de praktijk komen familierechtelijke kwesties vaak neer op zaken omtrent een echtscheiding. Uit ervaring weten wij dat familierechtelijke kwesties in de meeste gevallen gepaard gaan met veel onderliggende emoties, zoals jaloezie, gekwetstheid, verdriet en/of pijn. Bij het vinden van een bevredigende oplossing is het in dat geval zeer van belang alle onderliggende emoties boven water de halen zonder de juridische inhoud daarbij uit het oog te verliezen. ELINGS Advocaat houdt altijd de situatie en persoon in kwestie in acht, waarbij uw belangen uiteraard voorop staan. In de meeste gevallen van zaken rondom een echtscheiding gaat de voorkeur in eerste instantie uit naar het vinden van een oplossing zonder gerechtelijke procedure. Wanneer kinderen in de hele situatie betrokken zijn, is het voor zowel de kinderen als de ouders van belang dat deze onder normale omstandigheden bij elkaar kunnen komen. Een gezamenlijke echtscheiding biedt in zo’n situatie vaak de oplossing en zullen de belangen van beide partijen in acht worden genomen.

Neem contact op

 

 

De beste advocaat in Breda voor al uw zaken omtrent het strafrecht

Naast een specialisatie in het familierecht, beschikt ELINGS Advocaat ook over een specialisatie in het strafrecht. Deze rechtsvorm is zeer veelzijdig en heeft betrekking op alle overtredingen en misdaden, groot en klein. Advocate Elings is dankzij haar jarenlange ervaring en expertise dé aangewezen persoon om u te ondersteuning tijdens het verloop van de gerechtelijke procedure. Tijdens strafrechtelijke zaken komen aspecten als het bepalen welk gedrag als strafwaardig wordt geacht, welke straffen op dit betreffende gedrag zijn gesteld en via welke weg de strafoplegging kan worden gerealiseerd aan bod. De belangen van onze cliënten en een soepel verloop van de procesgang staan bij ons hoog in het vaandel. Zo zijn wij dan ook te allen tijde in staat om u op verschillende vlakken van de juiste verdediging te kunnen voorzien.

Neem contact op